O nama

VIK REVIZIJA D.O.O.

VIK REVIZIJA osnovana je 2008. godine kao odgovor na sve jasnije potrebe korisnika za kvalitetnim i individualnim rješenjima u području računovodstva, financija, revizije i poslovnog savjetovanja. Naš tim ovlaštenih revizora i sudskih vještaka za financije i računovodstvo ima bogato iskustvo u različitim sektorima gospodarstva i neprofitnim organizacijama. Stalna edukacija i ulaganje u obrazovanje našeg tima garancija je da će naši klijenti dobiti odgovore na svoja pitanja i da će dogovoreni poslovi biti odrađeni kvalitetno i na vrijeme.

Naš poslovni kodeks se zasniva na individualnom pristupom svakom poslovnom partneru te na međusobnom povjerenju.

Kako su informatizacija i moderna tehnička rješenja nužnost za kvalitetno obavljanje naših usluga, društvo koristi najnovija informatička dostignuća, sva komunikacija i izvještaji su dostupni također na stranim jezicima. Komunikacija na engleskom u svakodnevnom radu našeg tima je jednako zastupljena kao i na hrvatskom jeziku. Uz vlastito osoblje, redovito surađujemo i sa specijaliziranim savjetodavnim društvima, odvjetničkim i javno bilježničkim uredima, sudskim vještacima i procjeniteljima, ovlaštenim sudskim tumačima, te drugim revizorskim društvima, čime garantiramo visoku kvalitetu i ažurnost usluge.

ZNANJE I ISKUSTVO

Naš tim

Naš tim čine stručnjaci koje su u poslu već više desetljeća. Tokom godina osnivali smo trgovačka društva, spajali ih i pripajali, razdvajali i gasili, organizirali računovodstvene službe, educirali osoblje za rad u računovodstvu, radili na međunarodnim projektima, reviziji poduzetnika, onim zakonskim i onima za potrebe grupe, reviziji i uvidu u neprofitnim organizacijama, radili na kontrolingu poslovanja i na izvještajima za vlasnike te na revizijama projekata EU.

Stečeno znanje i dugogodišnje iskustvo u brojnim djelatnostima naša je najveća snaga.

ČLANOVI TIMA

Đurđica Stilin, mag.oec.
Direktorica
Ovlašteni revizor, stalni sudski vještak za financije i računovodstvo

Lorena Stilin, mag.oec.
Direktorica
Ovlašteni revizor

Klaudia Bugarin, mag.oec.
Asistent u reviziji